Cafe de Boer Groningen
2017 | AUG/SEP | JUNI | MEI | APRIL
toon alles | toon concerten | toon events

Met ingang van de maand september vragen wij aan de deur vijf euro entree voor de live-concerten. (De sessies en de meeste events blijven gratis.) Die vijf euro bestaat uit € 2,50 entree en een consumptie van € 2,50. Het lijkt ons fair om de muzikanten zo op redelijke wijze te kunnen betalen zonder er als café zelf bij in te schieten. We weten dat dit in Groningen een vrij ongebruikelijke gang van zaken is, maar toch hopen we (en rekenen we) op begrip van onze bezoekers!

Maandag 28 augustus BOMMEN BEREND 17:00 u, gratis

SOULTRAIN

Soulhits uit de jaren 60/70 herleven!
Je krijgt geheid kippenvel van de echte soulstem van Hennie Dolsma.
En haarscherp koorwerk, een stevige basis en geweldige solisten zorgen dat de band klinkt als een soulklok!
SoulTrain doet je dansen alsof niemand kijkt!
Hennie Dolsma (zang)
Wally van de Reijd (drums)
Bert Veldkamp (bas+zang)
Eddie Meijer (toetsen+zang)
Marinus Elzinga (gitaar)
Joni Fens (sax)
Marten Miedema (trompet)
Foto: Wolter Kobus

Donderdag 31 augustus 20:00 u, gratis
GEANNULEERD!

Akoestisch open podium o.l.v. gitarist Jelle Blauw

Geen jamsessie, wel open voor akoestische acts (ca. half uur). Graag eigen instrument meenemen. Aanmelden, bij voorkeur, via: acst.cdb@gmail.com

Donderdag 7 september 20:30 u, gratis

Sessie o.l.v. Rudmer vd Meer

Voorafgaand aan de sessie een kort maar spetterend optreden van de basisband van de avond: Skaband PHOENATIX!
Come watch and join!

Zondag 10 september 16:00 uur, ENTREE 5 EURO.

THE STINGERS

The Stingers, een swingende bluesband uit de stad Groningen, is opgericht door 4 door de wol geverfde muzikanten met een passie voor de Blues met een hoofdletter B. Het repertoire bestaat uit een dampende mix van westcoast swing tot Texas - en Chicago blues en alles wat daar tussen zit. We leggen ons niet vast maar spelen recht uit het hart.. Let's roll !!
Joris Witvliet - zang/bluesharp
Edzo de Jonge - gitaar
Jelle de Groot - basgitaar
Ron Spaan - drums.

Donderdag 14 september 20:00 u, gratis

Akoestische sessie o.l.v. Harold Stap
Een slinger aan een heus rad van fortuin bepaalt welke song Harold speelt. Medemuzikanten in deze spannende uitdaging zijn van harte welkom!

Donderdag 21 september 20:00 u, gratis

Akoestisch open podium o.l.v. zanger/gitarist Jelle Blauw
Geen jamsessie, wel open voor akoestische acts (ca. half uur). Graag eigen instrument meenemen. Aanmelden, bij voorkeur, via: acst.cdb@gmail.com

Zaterdag 23 september, 20:00 u

BENEFIETAVOND SINT-MAARTEN

Artiesten en Horeca slaan de handen ineen en staan op om geld in te zamelen dat ten goede komt aan de slachtoffers van de door orkaan Irma getroffen gebieden op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba. Op diverse locaties in Groningen zullen op zaterdag 23 en zondag 24 september acts te zien en te horen zijn. De deelnemende locaties en artiesten zetten zich belangenloos in, waardoor alle entree-gelden en donaties ten goede komen aan de slachtoffers. In café de Boer spelen: Jame Headly, Mannen met Kleintjes, Cocker Power, Acoustic Touch.

Donderdag 28 september 20:00 u, gratis

Akoestische sessie o.l.v. Harold Stap
Een slinger aan een heus rad van fortuin bepaalt welke song Harold speelt. Medemuzikanten in deze spannende uitdaging zijn van harte welkom!

Zondag 1 oktober 16:00 u, ENTREE 5 EURO

UNITED KINKSDOM & DANCING BAREFOOT

The United Kinksdom , met Arnold Voerman, brengt Kinkscovers en een paar nummers van de Stones en Small Faces. You Really Got Me, All Day And All Of The Night, Daya, Sunny Afternoon, Lola, Death of a Clown, Dandy en vele andere! Come Dancing!
Dancing Barefoot: Utrechts-Gooise band verzorgt een tikje eigenzinnig sixties tot eighties repertoire. Met alle gevolgen van dien! Blondie, Pretenders, Beatles, CSN&Y, Patti Smith, Eagles, Stones, Fleetwood Mac, Sandy Coast, Earth & Fire.