Cafe de Boer Groningen
2017 | AUG/SEP | JUNI | MEI | APRIL
toon alles | toon concerten | toon events

Zaterdag 2 september 21:00 u, gratis

THE DUKE REVIVAL

Lang, lang geleden zat in het pand van café de Boer een van de eerste gay cafés van Groningen. Baanbrekend destijds. 
Er zijn genoeg herinneringen, genoeg mensen, genoeg avonturen en er is meer dan genoeg muziek om een heerlijke revival avond te organiseren!

Vrijdag 8 september 20:00 uur, gratis.

CAFE DE BOER ZOEKT VROUW

In samenwerking met datingsite LEXA.nl
Een gezellige borrel voor leden, niet-leden, singles en niet-singles.

Zondag 17 september 16:00 u, gratis

35-PLUS DISCO

Je bent 35-plus, je hebt een drukke baan en een eventueel nog drukker gezin. Tijd voor een break. Een zondagmiddag heerlijk genieten van en dansen op de muziek uit je jeugd. DJ Ben The Recordman zorgt daar voor.

Zaterdag 23 september, 20:00 u

BENEFIETAVOND SINT-MAARTEN

Artiesten en Horeca slaan de handen ineen en staan op om geld in te zamelen dat ten goede komt aan de slachtoffers van de door orkaan Irma getroffen gebieden op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba. Op diverse locaties in Groningen zullen op zaterdag 23 en zondag 24 september acts te zien en te horen zijn. De deelnemende locaties en artiesten zetten zich belangenloos in, waardoor alle entree-gelden en donaties ten goede komen aan de slachtoffers. In café de Boer spelen: Jame Headly, Mannen met Kleintjes, Cocker Power, Acoustic Touch.

Zondag 24 september, 16:00 u, ENTREE 2,50 EURO

ALGEMENE PUBQUIZ
Wat weet jij nou? Daar kun je achter komen als je deze middag deelneemt aan de vermakelijke pubquiz. Aanmelden aan de bar of 050-3646798.

Woensdag 27 september, 21:00 u, gratis

STUDATE BORREL

Studate organiseert verschillende datingevents voor studenten in Groningen! Studenten zijn inmiddels wel uitgeswiped op de verschillende datingkanalen, toe aan een gezellig avondje uit en een leuke date! Studate biedt de oplossing! Woensdag 27 september is de tweede borrel van Studate! Net als de vorige borrel hopen wij dat deze borrel ook een groot succes wordt! Hier wil je bij zijn!

Zaterdag 30 september 16:00 u, gratis

THINK PINK

Een LHBT middag, speciaal voor de L’s in LHBT. Met DJ Miss Monica’s Girls Top 100!